perjantai 10. toukokuuta 2013

Kuulumisia ja se tunnettu vaatekriisi

Ilittaa!

Tämä neiti on taas joussu paikasta A paikkaan B. Mistähän sitä nyt alottas.... vaikka maanantaista. Elikkä perus työpäivä ja aamuvuorolla mentiin. Kävin töitten jälkeen kaupungilla kahtoo kesäksi juhlamekkoo. Yksi on jäänny mietityttämään ja kävin sitä tänääkin sovittaa. Malli on täydellinen, mutta väri vähän arvelluttaa.

Nämä kuvat ovat Bubbleroomin sivuilta. Tuota keltaista mallia löytyy Kajaanista, mutta en tiiä sopiiko väri minulle. Korallin väristä harkiten, mutta se pitäisi sitten tilata. Sininenkään ei ole hassumpi, mutta en tiiä sopiiko minulle. Mielipiteitä????

Ja takaisin siihen maanantaihin. Illasta väkersin itselleni blenderillä smoothieta. 





 Mansikat, mustikat ja jogurtti koneeseen. Ainekset sekasi ja ripaus viniliinisokeria.

Ja hyvä smoothie on valmis.

Keskiviikkona pääsin harjottelusta tuntia aikasemmin, koska minulla oli illalla tiedossa palkallisen työpaikkani illanistujaiset hyvän ruuan ja juomien ääressä. Kahdessa tunnissa kerkesin hyvin laittautua. Oltiin työkavereitten kanssa Kajaanin Invalassa (kertoo paljon meidän työporukasta :DD). Tosi kiva pieni mökki, joka oli sisältä todella tilava. Väkerrettiin kisakatsomo valmiiksi ja tietenkin pelinhenkeen kuului veikata, kuinka peli tulisi päättymään. Itse veikkasin USA 4-2 Suomi (anteeksi ,mutta en uskonut Suomen voittavan). Kaikkihan tietää luultavasti kuinka se peli päätty...... Ei muittenkaan veikkaukset menneet oikei, joten jokaisen rahat sitten säästyivät. Iltaa jatkettiin sitten muutaman työkaverin kanssa Kajaanin yöelämään ja sieltä sitten kolomen aikaan kotona.


 Huomenna meen vielä töihin ja illalla suuntaan Sotkamoon. Sunnuntaina käymään mummon luona ja näytän mummolle pari kuvaa tulevasta uudesta kissaystävästä.
Kävin tänään ostamassa äidille äitinepäivälahjan ja kortit.


 Molemmat paketit on äidille, mutta en kerro mitä ne sisältää. :))

Ja kortit kahdelle maailman parhaimmille naisille. <3

Aika menee niin joutuin. Vielä olisi 3 viikkoa harjoittelua jäljellä. Mihin tämä aika oikein menee?? Juttelin mun ohjaajan kanssa ja totesi vaan, että mun pitää tulla töihin kuhan valmistun. Ei olisi paha idea ollenkaan. Tykkään mun harjottelu paikasta todella paljon, osasto on juuri mulle sopiva ja työkaverit aivan parhaita. Ohjaajienkin sydämet ovat puhasta kultaa. Pitäs keksii heillekin kiitoslahjat, kun tuo harjottelu loppuu. Onneksi tässä on vielä mukavasti aikaa. :)

Oikein mukavaa viikonloppua ja hellikää äitejä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti